Our Services

Service

Bateries

La bateria, és la font d’energia per a molts components crucials del seu vehicle. Recordeu realitzar revisions regulars de la bateria del seu cotxe per estalviar temps i diners. És recomanable realitzar la revisió de la bateria amb cada canvi d’oli per evitar possibles problemes amb el sistema elèctric.

Alguns “manetes” poden realitzar aquestes operacions amb les eines i equipament necessari. Si no entra en aquesta categoria, estalviar temps i diners visitant el nostre taller. Deixi nostres tècnics i mecànics amb experiència realitzar qualsevol reparació, canvi o muntatge sense les molèsties de fer aquesta operació vostè mateix des de casa.

El diagnòstic i manteniment de la bateria inclou:

  • Inspecció visual i física de connexions soltes, brutícia o corrosió.
  • Desconnexió i neteja dels cables i contactes de la bateria.
  • Aplicació d’una capa protectora per prevenir la humitat i retardar la corrosió.
  • Reemplaçament dels cables danyats o desgastats de la bateria.
  • Connectar els cables i estrènyer a la bateria per a una connexió òptima.
  • Proves per mesurar el rendiment en condicions climàtiques adverse.

 

Si la bateria del seu cotxe té la capacitat adequada però tot i perd càrrega, es necessiten mes proves per identificar el problema. Aquest tipus de prova inclou determinar el consum d’el motor d’arrencada i la sortida de l’alternador.

El nostre taller té tot l’equipament necessari i tècnics altament qualificats per satisfer qualsevol problema que puguis tenir amb la bateria de l’cotxe.