Our Services

Service

Reparació y rectificació de motors

Un motor avariat suposa la paralització d’un vehicle o maquinària, impedint que aquesta pugui desenvolupar el seu treball. Rectificats Lample ofereix solucions segures, àgils i amb garantia per a la reparació d’aquests motors. El nostre equip altament qualificat i la nostra experiència garanteixen un servei professional de qualitat.

Un sistema d’injecció defectuós pot ocasionar importants danys en un motor podent arribar a deixar-ho inoperatiu. El nostre laboratori dièsel ens permet comprovar, diagnosticar i reparar injectors i bombes injectores amb les últimes tecnologies garantint el seu bon funcionament.

Les exigents condicions de treball als quals es sotmet als vehicles i maquinària de treball sol provocar el desgast prematur o trencament d’alguns dels seus components. En moltes ocasions aquests components poden ser reconstruïts allargant la seva vida útil. En Rectificats Lample comptem amb fresadores, torns, equips de soldadura tècnica, etc … per oferir aquest servei als nostres clients.

Els recanvis necessaris en la reparació de motors com els pistons, coixinets, bieles, juntes … són peces tècniques no disponibles com consumibles tradicionals de el vehicle. Per això comptem amb un equip capaç d’oferir assessorament i solucions per disposar dels recanvis necessaris, treballant directament amb fabricants de màxima qualitat en molts casos fabricants de primer equip.