Our Services

Service

Aire acondicionats

Els nostres tècnics certificats poden realitzar molts serveis d’aire condicionat, des comprovacions i manteniments regulars fins reparacions completes de sistema d’aire condicionat. Passa amb el seu cotxe pel nostre taller a Castelló de la Plana on anem a diagnosticar i resoldre qualsevol problema que puguis tenir amb l’aire condicionat.

La reparació d’aire condicionat de vehicles inclou una varietat de tasques que van de petites fins a complexes. En el nostre taller oferim tot, des de revisions anuals o control de rendiment fins diagnòstic i reemplaçament de components de sistema. Les revisions periòdiques l’ajudarà a mantenir l’eficiència de l’refredament i identificar les possibles pèrdues de refrigerant.

Alguns serveis addicionals que es vehicle podria necessitar:

  • Comprovació de la capacitat de l’ventilador de sistema.
  • Lectura de pressió de el sistema, per verificar el nivell de l’Freon
  • Comprovació de la temperatura sortint.
  • Inspecció i prova d’el ventilador i compressor per garantir el funcionament òptim.
  • Inspecció de les corretges i mànegues per descobrir indicis de deteriorament i possible errors.
  • Diagnòstic de possibles problema amb interruptors defectuosos, fusibles, cablejat, condensador o fallada de el segell de l’compressor intern.

El sistema d’aire condicionat del seu cotxe aquesta segellat però de vegades poden passar fugues. Quan això succeeix, necessites una recàrrega d’aire condicionat que inclou:

Recarregar amb refrigerant addicional per portar la pressió fins a les especificacions
La introducció de colorant fluorescent per revelar visualment les fuites d’sistema
Els nostres serveis de recàrrega d’aire condicionat inclouen tot des inspecció de sistema fins a la reparació completa. Així que si el seu sistema d’aire condicionat ha desenvolupat problemes i prefereix conduir en un ambient fresc en lloc de suportar la calor i ser cuinat com un pollastre a l’forn, passa pel nostre taller avui mateix.