El taller

20 anys d'expèriencia en mecànica de próximitat

Des de ben jove en Santi va començar a treballar en un taller oficial, passant d'aprenent fins a cap de taller. Durant aquesta època va aprendre que el més mínim soroll significa alguna cosa, i amb el pas dels anys, va entendre que el mix d'expèriencia més tecnologia és la millor manera d'entendre als vehicles.  

Per aixó va fundar Santi Motor, un taller on portar la mecànica a un terreny personal, sempre assessorant i solucionant detalladament totets les necessitats dels clients de Linyola i les seves contrades. 

La filosofía del nostre taller passa per oferir solucions de mecánica multimarca sempre amb transparencia i honestitat. Això fa que ens haguem guanyat la confiansa dels nostres clients durant més de 15 anys.

Alhora apostem per la innovació combinant formació de les últimes tecnologies amb la vanguardia de les fires del sector, tot per oferir-vos les millors solucions. Per això hem apostat per la confecció de una aplicació móvil, que apropa la informació del teu vehicle amb el nostre taller, així podem donarte la millor atenció.

Esperem que siguis part de la família de Santi Motor.

Història

Nascut a Agramunt, adoptat a Linyola, en Santiago Huguet al agost del 2009 crea Santi Motor. Amb la idea de oferir el servei, la tecnologia i seguretat  de les grans marques en un entorn de proximitat.

Fem poble

Per nosaltres apostar per un entorn de proximitat significa apostar uns pels altres, per això sempre hem invertit i participat en el poble. Presens amb activitats, suport a l'esport local i d'activitats de lleure per potenciar el vincle de la comunitat.

Els nostres valors
  • Seguretat: Garantia de treballar sempre amb les especificacions originals.
  • Passió: Compromís per trobar la millor solució per cada cas.
  • Sostenibilitat: Invertim en polítiques per minimitzar  l'impacte mediambiental.
Advantages

Avantatges dels
nostres serveis

Apostem per un mix d'avantatges com a diferencials d'un gran servei.

Demana cita
Atenció al client

Per nosaltres la proximitat amb els nostres clients es un tret diferencial, donant la mateixa importància tan a un client particular com a les flotes de vehicles.

Servei de pròximitat

Apostem per oferir un servei com l'oficial: et donem garantia, apliquem els procediments oficials de les marques i apostem per la formació del personal sent conscients de l'etorn.

Garantía

Una peça angular dels nostres serveis es assegurar-nos un treball ben fet. Per aquest motiu si apareix alguna incidència buscarem la millor solució posible sense cost.