Our Services

Service

Sustitució de pneumàtics

Sense una inspecció o manteniment regular dels seus pneumàtics és possible experimentar desinflats, rebentades o pitjor, un accident.

En el nostre taller mecànic tenim els pneumàtics adequats per al seu vehicle i oferim els serveis que necessites per mantenir els teus pneumàtics en perfectes condicions. Els nostres tècnics certificats d’inspeccionar els seus pneumàtics i realitzaran una reparació o els van a reemplaçar per complet.

És molt fàcil dir quan el seu cotxe està malament alineat; el cotxe es va d’un costat a un altre, pneumàtics gastats d’una manera anormal, o un volant inclinat mentre condueixes recte són alguns dels símptomes d’un vehicle que necessita serveis d’alineació.

L’alineació de les rodes en realitat arregla la suspensió de el vehicle, no les rodes, un especialista que pugui ajustar el seu sistema de suspensions, és molt important.

La rotació de pneumàtics assegura que els pneumàtics es desgasten uniformement. És una part important de l’manteniment de l’cotxe, sovint passat per alt, que implica moure les rodes d’una posició a una altra per compensar el desgast desigual entre elles.

La nostra recomanació realitzar la rotació de pneumàtics cada 10,000-12,000 quilòmetres assegurant-se que els millors pneumàtics són a la part posterior.