Our Services

Service

Reparació de frens

El manteniment de frens garanteix la seva seguretat i la dels seus passatgers. Si els seus frens fan un so grinyolant és un signe que necessites una revisió de frens immediatament. Contactar amb nosaltres per a una inspecció de frens cada vegada que notes aquest so o irregularitats en el rendiment dels frens del seu cotxe.

El canvi de pastilles de frens és la reparació més comú d’un sistema de frenada. El motiu és simple, els frens estan dissenyades per desgastar-se. Les pastilles freguen amb el disc de fre per aturar el seu cotxe així que unes pastilles de fre són els primers que cal mirar a l’diagnosticar problemes amb els frens.

Suposant que disposa de les eines adequades, els dos aspectes més difícils a l’hora de canviar les pastilles de fre és el pes de les pinces i els pistons. Sense les eines adequades, serà molt difícil ajustar les pinces i pistons i pinces per encaixar sobre les pastilles noves.

Les pastilles de fre són només una de les problemes que poden sorgir amb el sistema de frenada, hi ha altres elements per verificar també. Si les pastilles estan gastades, s’han esquerdat per la calor durant l’ús, el canvi de pastilles s’hauria de fer immediatament i el sistema de frenada revisat completament.