Our Services

Service

Reparació de direcció i suspensions

El funcionament correcte de la direcció depèn molt de la qualitat i rendiment dels components de suspensió. Les revisions rutinàries i els serveis de alineat ajudaran a que el seu vehicle funcioni en les millors condicions.

Girar el volant del seu cotxe sembla fàcil, però darrere, hi ha accions complexes entre el volant i les rodes del seu cotxe. Aquest sistema complex es basa en una sèrie de processos per poder funcionar. Avui dia, la majoria dels vehicles vénen amb direcció assistida però si aquest sistema falla, es converteix immediatament en un problema de seguretat. Els serveis típics per a la direcció i suspensions inclouen l’alineació de rodes, reparació de amortidors i de les suspensions davanteres i / o del darrere.


La barra estabilitzadora és un component important responsable de solidaritzar el moviment vertical de les rodes oposades minimitzant la inclinació lateral especialment en les corbes.

El sistema de direcció i suspensió és molt complicat així que és molt important només llevar el seu cotxe a un taller mecànic professional i de confiança. El sistema contribueix a la qualitat general de el viatge però també contribueix a la seguretat del seu vehicle. Estigues a el dia amb les revisions i manteniment regular.